Ieder zaterdagochtend is het feest in de baai van Lagun. Helaas is de vreugde van korte duur want al snel is duidelijk wat er aan de hand is. Norvin geeft Aquajogging en dat gaat niet zachtjes.

Het overgrote gedeelte van de deelnemers bestaat uit dames die allemaal afkomstig zijn uit Lagun en omgeving, maar er zijn soms ook wel mannelijke deelnemers te bespeuren. Norvin heeft een pittig programma ontwikkeld en dat is geen grapje. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt natuurlijk ook wel gelachen. Het belangrijkste is dat je in beweging bent en je iets aan je conditie doet. Norvin weet er alles uit te halen en het is bewonderingswaardig hoe hij het toch maar weer iedere keer voorelkaar krijgt om zo`n grote groep bij elkaar te krijgen. Na afloop kunt u overigens foutloos in Papiaments tellen!

U bent van harte welkom en u wordt hierbij dan ook uitgenodigd om deel te nemen aan de Aquajogging.

Wanneer: Iedere zaterdagochtend om 07.00 uur
Waar: Playa Lagun
Meenemen: Handdoek en een noedel (te verkrijgen in de receptie) 
Kosten: Naf. 5,00 ter plaatse te voldoen 

Op het park
Naf. 5,00 ter plaatse te voldoen

Meer Aquajogging en Activiteiten

Duikschool

Bahia Diving is de Padi duikschool van Bahia Apartments & Diving. Bahia Diving is gekwalificeerd als een PADI DIVE RESORT.
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool

Curaçaose avond

Iedere donderdagavond organiseren we onze inmiddels beroemde Curaçao avond. Dit alles speelt zich af bij de Bahia Beach Bar en op het terras en dit mag u niet missen. We willen graag dat u kennis maakt met de Curaçaose keuken.
Curaçaose avond
Curaçaose avond

Boot trips

Op Curaçao zijn er diverse mogelijkheden om eens een lekker dagje te gaan varen. Een mooi voorbeeld hiervan, is een dagtrip naar Klein Curaçao.
Boot trips
Boot trips
Boot trips
Boot trips

Vis trips

Houd je van spanning en avontuur? Altijd al eens willen vissen? Dan is dit iets voor u!
Vis trips
Vis trips