Wij kunnen voor een boodschappenpakket zorgen. Het is prettig dat u voor de eerste dag iets te eten en drinken in huis hebt. Vooral als u vertraging heeft en de winkels als zijn gesloten, is het zeer aangenaam dat u de volgende dag direct kunt ontbijten. Wij adviseren dan ook om hier gebruik van te maken.

Het pakket is gebaseerd op basis van 2 personen en kost $ 45,00. Voor iedere extra persoon rekenen wij $ 5,00 extra.

Het pakket bestaat uit:
Broodjes, boter, koffie, thee, koffiemelk, suiker, ham, kaas, jam, eieren, jus d'orange, cola, bier en fruit.

Het is een standaard pakket en helaas is het niet mogelijk om uw eigen boodschappenlijst door te geven.

Curaçao boodschappenpakket bahia
Op het park
Prijs: Zie omschrijving

Meer Faciliteiten

Bahia Restaurant

Direct aan de baai van Lagun en met een schitterde uitzicht op de baai, vindt u onze Bahia Beach Bar. We zijn iedere dag geopend en u kunt bij ons terecht voor lekkere verfrissende drankjes, cocktails, ijsjes en heerlijke maaltijden.
Bahia Restaurant
Bahia Restaurant

Autoverhuur

Lagun ligt aan de westkant van het eiland en is gelegen in een tamelijk rustig gebied. Supermarkten, bezienswaardigheden en geldautomaten zijn hier alleen te bereiken met een auto en dat is dan ook de reden waarom wij gasten adviseren een auto te huren. Tevens is een auto dé manier om het eiland te ontdekken en iets te zien van Curaçao.
Autoverhuur
Autoverhuur

Receptie

De receptie is dagelijks geopend en u kunt daar terecht met al uw vragen en opmerkingen. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u kunt ook eventuele storingen of gebreken doorgeven. Daarnaast kunnen wij assisteren bij eventuele ongevallen en een AED is in de receptie aanwezig.
Receptie
Receptie

Transfer

Indien u een transfer boekt, halen wij u bij aankomst op van het vliegveld en zorgen wij dat u veilig naar uw accommodatie wordt gebracht.
Transfer
Transfer