Op Curaçao zijn er diverse mogelijkheden om eens een lekker dagje te gaan varen. Een mooi voorbeeld hiervan, is een dagtrip naar Klein Curaçao.

Dit is een klein onbewoond eiland vlak voor de kust van Curaçao. Dit eiland heeft een prachtig wit zandstrand en is uitermate geschikt om te duiken en te snorkelen.

U kunt Klein Curaçao met verschillende boten bereiken, maar wij werken vaak samen met de Mermaid. De Mermaid vaart met een grote ferry naar het eiland, waar zij ook hun eigen Beach House hebben. Hier bieden zij schaduwplekken aan en u kunt ook gebruik maken van gratis ligbedjes. Bij aankomst staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en in de middag kunt u deelnemen aan de barbecue. Het eten en drinken voor deze dag is bij de prijs inbegrepen op de alcoholische drankjes na.

Kortom: Voor een heerlijk en ontspannen dagje adviseren wij u om naar Klein Curaçao te gaan met de Mermaid. Deze dagtrip kunnen wij voor u reserveren.

Ook voor andere boot uitstapjes kunt u bij ons de receptie in stappen. Wij bieden u graag alle diverse mogelijkheden aan in onze receptie.

In de omgeving: 0km
Op aanvraag

Meer Boot trips en Activiteiten

Duikschool

Bahia Diving is de Padi duikschool van Bahia Apartments & Diving. Bahia Diving is gekwalificeerd als een PADI DIVE RESORT.
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool

Curaçaose avond

Iedere donderdagavond organiseren we onze inmiddels beroemde Curaçao avond. Dit alles speelt zich af bij de Bahia Beach Bar en op het terras en dit mag u niet missen. We willen graag dat u kennis maakt met de Curaçaose keuken.
Curaçaose avond
Curaçaose avond

Aquajogging

Ieder zaterdagochtend is het feest in de baai van Lagun. Helaas is de vreugde van korte duur want al snel is duidelijk wat er aan de hand is. Norvin geeft Aquajogging en dat gaat niet zachtjes.
Aquajogging
Aquajogging

Vis trips

Houd je van spanning en avontuur? Altijd al eens willen vissen? Dan is dit iets voor u!
Vis trips
Vis trips