Iedere donderdagavond organiseren we onze inmiddels beroemde Curaçao avond. Dit alles speelt zich af bij de Bahia Beach Bar en op het terras en dit mag u niet missen. We willen graag dat u kennis maakt met de Curaçaose keuken.

De ene donderdag hebben we heerlijke Curaçaose kip en rundvlees stoba (stoofvlees) met witte rijst, bakbanaan, uitgebreide verse salade, pika en een heerlijk Curaçaos dessert. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door een optreden van de percussieband All Stars. Dit is een waar spektakel dat u niet snel zal vergeten. De groep bestaat uit 25 jongeren en ze zijn allemaal woonachtig in Lagun, Knip, Soto en Tera Cora. Het is een paar jaar geleden begonnen als een grap, maar inmiddels is de groep al geruime tijd professioneel bezig onder leiding van Dertje. Er wordt ieder week driftig geoefend en we zijn hartstikke trots op ze. Want inmiddels zijn ze ook te bewonderen tijdens de Carnaval parade en diverse andere festiviteiten.

Op de andere donderdag organiseren wij onder leiding van onze chef kok Michel een uitgebreide BBQ. Michel heeft zo zijn eigen specialiteiten en dat wil hij graag met u delen. Wij hebben diverse soorten vlees, maar ook vis. Dradu is een heerlijke zachte vis die op speciale wijze wordt bereid. Verder serveren we een heerlijk vers gemaakte aardappelsalade, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen en natuurlijk als dessert de Bahia Sorbet. Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door Trio Ekis. Deze heren zijn in staat om met hun muziek en zang, u in hogere sferen te brengen zodat u nog meer verliefd raakt op …………..Curaçao natuurlijk!

Op donderdagavond komt onze buurman Chababa, die naast de kerk van Lagun woont, met zijn 2 paarden naar het strand. De paarden vinden het heerlijk om na een warme dag lekker te gaan zwemmen. Vanaf het terras en tijdens het eten geeft dat wel een hele bijzondere dimensie. Want wanneer zie je nu paarden in de baai zwemmen? Een heel bijzonder schouwspel.

We willen het graag overzichtelijk houden voor onze gasten, maar ook voor ons personeel. Wij hebben plaats voor 45 gasten. We werken altijd met verse producten en vooral de stoba`s vergen veel aandacht. We willen dan ook graag vooraf weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen en reserveren is daarom noodzakelijk. Als gast van Bahia Apartments & Diving krijgt u tijdig een uitnodiging en u kunt reserveren bij de bar. Indien u bepaalde ingrediënten niet mag hebben of als u vegetarisch bent, laat het dan weten. U krijgt dan een alternatief gerecht.

Op het park
Op aanvraag

Meer Activiteiten

Duikschool

Bahia Diving is de Padi duikschool van Bahia Apartments & Diving. Bahia Diving is gekwalificeerd als een PADI DIVE RESORT.
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool

Aquajogging

Ieder zaterdagochtend is het feest in de baai van Lagun. Helaas is de vreugde van korte duur want al snel is duidelijk wat er aan de hand is. Norvin geeft Aquajogging en dat gaat niet zachtjes.
Aquajogging
Aquajogging

Boot trips

Op Curaçao zijn er diverse mogelijkheden om eens een lekker dagje te gaan varen. Een mooi voorbeeld hiervan, is een dagtrip naar Klein Curaçao.
Boot trips
Boot trips
Boot trips
Boot trips

Vis trips

Houd je van spanning en avontuur? Altijd al eens willen vissen? Dan is dit iets voor u!
Vis trips
Vis trips