De receptie is dagelijks geopend en u kunt daar terecht met al uw vragen en opmerkingen. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u kunt ook eventuele storingen of gebreken doorgeven. Daarnaast kunnen wij assisteren bij eventuele ongevallen en een AED is in de receptie aanwezig.

Verder kunt u in de receptie terecht voor zaken van uiteenlopende aard, zoals:

  • Informatie m.b.t. de diverse excursies die wij ook voor u kunnen boeken;
  • Voor onze gasten is er een wasmachine en een wasdroger beschikbaar. De wasmuntjes zijn te verkrijgen in de receptie. Wasmiddel is hierbij inbegrepen;
  • Wifi is gratis beschikbaar;
  • Wisselen van valuta;
  • Verhuur strandlakens;
  • Extra linnenpakket;
  • Extra schoonmaak;
  • Autohuur.

Kortom, wij willen er graag alles aan doen om uw verblijf bij Bahia Apartments & Diving zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom niet om ons te benaderen, want vragen kost niets.

Bahia Receptie
Bahia Receptie
Bahia Receptie
Op het park

Meer Faciliteiten

Bahia Restaurant

Direct aan de baai van Lagun en met een schitterde uitzicht op de baai, vindt u onze Bahia Beach Bar. We zijn iedere dag geopend en u kunt bij ons terecht voor lekkere verfrissende drankjes, cocktails, ijsjes en heerlijke maaltijden.
Bahia Restaurant
Bahia Restaurant

Autoverhuur

Lagun ligt aan de westkant van het eiland en is gelegen in een tamelijk rustig gebied. Supermarkten, bezienswaardigheden en geldautomaten zijn hier alleen te bereiken met een auto en dat is dan ook de reden waarom wij gasten adviseren een auto te huren. Tevens is een auto dé manier om het eiland te ontdekken en iets te zien van Curaçao.
Autoverhuur
Autoverhuur

Transfer

Indien u een transfer boekt, halen wij u bij aankomst op van het vliegveld en zorgen wij dat u veilig naar uw accommodatie wordt gebracht.
Transfer
Transfer

Boodschappenpakket

Wij kunnen voor een boodschappenpakket zorgen. Het is prettig dat u voor de eerste dag iets te eten en drinken in huis hebt. Vooral als u vertraging heeft en de winkels als zijn gesloten, is het zeer aangenaam dat u de volgende dag direct kunt ontbijten. Wij adviseren dan ook om hier gebruik van te maken.
Boodschappenpakket
Boodschappenpakket