Houd je van spanning en avontuur? Altijd al eens willen vissen? Dan is dit iets voor u!

In samenwerking met Curacao Fish Charter organiseren we verschillende soorten exclusieve vis trips. Big game fishing op Mula, Wahoo, Mahi Mahi, Yellowfin Tuna, Bleu Marlin. Een waar spektakel! Er worden verschillende soorten vismethodes en technieken toegepast en er wordt gevist met levend en dood aas.

HALVE DAG CHARTER
Omschrijving:    Boot charter met captain en mate. Halve dag vissen met open bar (geen lunch). De vislocatie wordt uitgezocht aan de hand van de lokale condities. Maximaal 6 gasten.

Tijd en plaats: Verzamelen bij Kima Kalki Marina om 07.00 uur. Terug om 12.00 uur.
Prijs: $ 525,00 inclusief open bar 

HELE DAG CHARTER
Omschrijving: 
Boot charter met captain en mate. Hele dag vissen met open bar en lunch. De vislocatie wordt uitgezocht aan de hand van de lokale condities. Maximaal 6 gasten.

Tijd en plaats: Verzamelen bij Kima Kalki Marina om 07.00 uur. Terug om 15.00 uur.
Prijs:  $ 790,00 inclusief open bar
Prijzen zijn exclusief 9% local tax.

Vraag in de receptie naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

 

 

In de omgeving: 0km
Prijs $ 790,00 inclusief open bar

Meer Vis Trips en Activiteiten

Duikschool

Bahia Diving is de Padi duikschool van Bahia Apartments & Diving. Bahia Diving is gekwalificeerd als een PADI DIVE RESORT.
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool
Duikschool

Curaçaose avond

Iedere donderdagavond organiseren we onze inmiddels beroemde Curaçao avond. Dit alles speelt zich af bij de Bahia Beach Bar en op het terras en dit mag u niet missen. We willen graag dat u kennis maakt met de Curaçaose keuken.
Curaçaose avond
Curaçaose avond

Aquajogging

Ieder zaterdagochtend is het feest in de baai van Lagun. Helaas is de vreugde van korte duur want al snel is duidelijk wat er aan de hand is. Norvin geeft Aquajogging en dat gaat niet zachtjes.
Aquajogging
Aquajogging

Boot trips

Op Curaçao zijn er diverse mogelijkheden om eens een lekker dagje te gaan varen. Een mooi voorbeeld hiervan, is een dagtrip naar Klein Curaçao.
Boot trips
Boot trips
Boot trips
Boot trips