Direct aan de baai van Lagun en met een schitterde uitzicht op de baai, vindt u onze Bahia Beach Bar. We zijn iedere dag geopend en u kunt bij ons terecht voor lekkere verfrissende drankjes, cocktails, ijsjes en heerlijke maaltijden. Een specialiteit die wij serveren is onze overheerlijke pompoen pannenkoek die volgens een oud Curaçaos recept bereid wordt.

Als je goed kijkt zie je vanaf het terras de schildpadden in de baai zwemmen en “onze” huis leguanen worden iedere dag gevoerd en eten uit je hand. Als je het durft kan je het zelf ook proberen en mooie foto`s maken.

Wij zijn vanaf heden ook geopend voor diner. Op zondag-, maandag- en dinsdagavond kunt u genieten van de heerlijke gerechten die onze Chef voor u bereidt. De baai die ’s avonds wordt verlicht zorgt voor een sprookjesachtig effect.

Op donderdagavond zijn wij de hele avond open, want dan organiseren wij onze inmiddels beroemde Curaçaose avond met een heerlijke BBQ of Krioyo (lokaal eten). De avond wordt muzikaal opgeluisterd door Trio Ekis of de percussie band All Stars.

5 Resultaten

Bahia Restaurant

Direct aan de baai van Lagun en met een schitterde uitzicht op de baai, vindt u onze Bahia Beach Bar. We zijn iedere dag geopend en u kunt bij ons terecht voor lekkere verfrissende drankjes, cocktails, ijsjes en heerlijke maaltijden.

Autoverhuur

Lagun ligt aan de westkant van het eiland en is gelegen in een tamelijk rustig gebied. Supermarkten, bezienswaardigheden en geldautomaten zijn hier alleen te bereiken met een auto en dat is dan ook de reden waarom wij gasten adviseren een auto te huren. Tevens is een auto dé manier om het eiland te ontdekken en iets te zien van Curaçao.

Receptie

De receptie is dagelijks geopend en u kunt daar terecht met al uw vragen en opmerkingen. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u kunt ook eventuele storingen of gebreken doorgeven. Daarnaast kunnen wij assisteren bij eventuele ongevallen en een AED is in de receptie aanwezig.

Transfer

Indien u een transfer boekt, halen wij u bij aankomst op van het vliegveld en zorgen wij dat u veilig naar uw accommodatie wordt gebracht.

Boodschappenpakket

Wij kunnen voor een boodschappenpakket zorgen. Het is prettig dat u voor de eerste dag iets te eten en drinken in huis hebt. Vooral als u vertraging heeft en de winkels als zijn gesloten, is het zeer aangenaam dat u de volgende dag direct kunt ontbijten. Wij adviseren dan ook om hier gebruik van te maken.