• Brede zandstranden of kleine baaien
  • Hagelwitte stranden
  • Ultiem relaxen

Stranden van Curaçao

Verspreid over het hele eiland liggen talloze paradijselijke stranden die zorgen voor mooie plaatjes op sociale media. Komt u dan ook naar Curaçao voor een strandvakantie dan heeft u de stranden voor het uitkiezen. Hieronder een overzicht van de stranden in het noorden van Curaçao en op korte afstand van Lagoon Ocean Resort

Grote Knip - Een populair strand waar in het weekend ook veel locals komen. Het brede zandstrand biedt veel plek en het is hier fijn zwemmen, zonnen en snorkelen. Er zijn hier weinig voorzieningen, dus neemt u zelf een handdoek, parasol en wat te eten en drinken mee.

Kleine Knip - Het kleine zusje van de Grote Knip, een wat kleiner strand maar met net zulk helder water. Wederom weinig voorzieningen, dus neem uw eigen spullen mee. Tip: je kan van de Kleine naar de Grote Knip zwemmen en andersom, de afstand is ongeveer 1,5 tot 2 kilometer.

Playa Kalki - Een prachtig bountystrand waar ook de onderwaterwereld de moeite waard is. Regelmatig zijn hier bijvoorbeeld schildpadden te spotten. Er zijn een aantal voorzieningen, maar neem voor de zekerheid uw eigen spullen mee.

 

Playa Jeremi - Een klein strand verscholen in een baai vlakbij Lagun, en nog niet ontdekt door het grote publiek! Heerlijk intiem door de ligging geniet je hier van de vele kleuren blauw van de zee. Vergeet niet een parasol mee te nemen, de zon is meedogenloos.

Playa Forti - Echte waaghalzen springen hier van de hoge kliffen de zee in. Gelukkig kan je hier ook gewoon relaxen op het strand en bovendien zitten hier meerdere leuke restaurants om te lunchen of dineren.

Playa Lagun - Het strand in de baai bij Bahia Apartments & Diving. Regelmatig zwemmen hier schildpadden en er lopen veel leguanen over en rondom het strand. Ideaal natuurlijk, dit strand is maar 1 minuut lopen vanaf uw accommodatie!