Huidige situatie op Curaçao

Op dit moment zijn er moeilijke tijden voor ons aangebroken. Natuurlijk niet alleen voor ons maar voor iedereen. Alle gasten, die helaas noodgedwongen moesten annuleren, zijn allemaal door ons gecompenseerd met een voucher. We hopen dat deze gasten ons snel weer kunnen bezoeken en kunnen genieten van een heerlijke vakantie bij Bahia Apartments & Diving of bij het Lagoon Ocean Resort.

Op dit moment focussen we ons natuurlijk op het voorkomen dat het virus zich verder kan uitbreiden, maar we zijn ervan overtuigd dat we ons normale leven straks weer kunnen oppakken. Vooruitlopend hierop hebben we een special voor u gemaakt.

Op alle nieuwe reserveringen ontvangt u 25% korting op de normale huurprijs en in combinatie met een verblijf ontvangt u tevens 25% korting op al onze duikarrangementen. En om het compleet te maken ontvangt u ook 25% korting op al onze huurauto`s.

Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen en die plaatsvinden voor een verblijf in de periode tot en met 28-02-2021. We hopen dat u hierdoor een beetje geprikkeld en gemotiveerd wordt om nu te reserveren en u helpt ons hier enorm mee.

Blijf gezond en tropische groeten vanuit Curacao!

Peter en Thea Koster

En van het gehele Bahia Team

Peter en Thea